Ingrid van Heezen heeft 4 foto's in het Tijdlijn foto's album gedeeld 2 maanden geleden

Weer een kijkje in de "Padlandkeuken".

Na alle ophef in het nieuws over 'lentekriebels' vertelde de leerkracht van groep 3 aan de ouders van haar groep dat ze daar vooral werken met 'de verliefde harten'. Op school spelen ze hier spelletjes mee, maken ze er sommen mee en joggen ze de harten. Het is nodig om de verliefde harten direct te kunnen benoemen om goed en snel de + sommen over het tiental te kunnen maken.

In de middenbouw lezen alle kinderen hetzelfde boek uit een leskist van de bibliotheek en genieten hier enorm van. Het is dan ook een superleuk en spannend boek!

In groep 6 tm 8 zijn ze gestart met 'schooltuinen'. Een enorm leuk, leerzaam en interessant project samen met zeer betrokken ouders; wij houden iedereen op de hoogte via Parro, de nieuwsbrief of de website.

En tot slot weer prachtige werkjes uit een van de kleutergroepen, gewoon, om blij van te worden.

NB lentekriebels wordt bij ons niet gebruikt; wij behandelen ook dit onderwep binnen ons onderwijs zoals we alles behandelen, met respect, passend bij de leerlingen (en de leeftijd) met - bij dit ook opvoedkundige onderwerp - een grote rol voor de eigen ouders / verzorgers.

Foto's worden geladen.