Ingrid van Heezen heeft een foto gedeeld. 3 weken geleden

Onze school heeft zich aangemeld voor de actie ‘Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’. We hebben goed nieuws: onze school is genomineerd voor de stemronde!

De ANWB stelt in alle provincies één verkeersplein beschikbaar. Nu is het aan ons om zoveel mogelijk stemmen te werven. Deze stemronde is belangrijk, want hoe meer stemmen je als school verzamelt, hoe groter de kans is dat op jullie schoolplein een ANWB Verkeersplein aangelegd wordt.
Stemmen kan vanaf 10 mei t/m 26 mei via www.anwb.nl/wineenverkeersplein. Hier vind je de link naar stempagina.

Namens t Padland en het ANWB Verkeerspleinen team

Stemmen jullie ook op ons?!
ga naar de link en stem op t Padland aub

(wij hebben 170 leerlingen; geen 100 ;-))

Onze school heeft zich aangemeld voor de actie ‘Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’. We hebben goed nieuws: onze school is genomineerd voor de stemronde!De ANWB stelt in alle provincies één verkeersplein beschikbaar. Nu is het aan ons om zoveel mogelijk stemmen te werven. Deze stemronde is belangrijk, want hoe meer stemmen je als school verzamelt, hoe groter de kans is dat op jullie schoolplein een ANWB Verkeersplein aangelegd wordt.Stemmen kan vanaf 10 mei t/m 26 mei via www.anwb.nl/wineenverkeersplein. Hier vind je de link naar stempagina.Namens t Padland en het ANWB Verkeerspleinen teamStemmen jullie ook op ons?! ga naar de link en stem op t Padland aub (wij hebben 170 leerlingen; geen 100 ;-))