Op 10 mei deelden we dit bericht

Onze school heeft zich aangemeld voor de actie ‘Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’. We hebben goed nieuws: onze school is genomineerd voor de stemronde!

De ANWB stelt in alle provincies één verkeersplein beschikbaar. Nu is het aan ons om zoveel mogelijk stemmen te werven..........


Helaas hoorden we voor de vakantie dat we het niet hadden gehaald en dat hebben wij toen direct gedeeld met onze ouders.

Hoe geweldig is het dat wij jl. vrijdag werden gebeld met het bericht dat wij nr 2 waren en dat wij ook een prachtig verkeersplein van de ANWB aangeboden krijgen. Als alles goed gaat, wordt deze op 1 november aangebracht
Zo leuk, zo blij!!!

Op 10 mei deelden we dit bericht Onze school heeft zich aangemeld voor de actie ‘Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’. We hebben goed nieuws: onze school is genomineerd voor de stemronde!De ANWB stelt in alle provincies één verkeersplein beschikbaar. Nu is het aan ons om zoveel mogelijk stemmen te werven..........Helaas hoorden we voor de vakantie dat we het niet hadden gehaald en dat hebben wij toen direct gedeeld met onze ouders. Hoe geweldig is het dat wij jl. vrijdag werden gebeld met het bericht dat wij nr 2 waren en dat wij ook een prachtig verkeersplein van de ANWB aangeboden  krijgen. Als alles goed gaat,  wordt deze op 1 november aangebrachtZo leuk,  zo blij!!!