Sorry, we hebben momenteel geen evenementen
Toon alle bijeenkomsten
Onze Kernwaarden

Kernwaarden Padland – Samen op Pad

Open: We staan open voor elkaar en voor anderen. We praten open en eerlijk met ouders en leerlingen en komen samen tot oplossingen waarbij we ook de grenzen van onze mogelijkheden duidelijk aan durven geven. 

Samen: Onze missie is duidelijk (we gaan) Samen op pad. Samen, leerlingen, leerkrachten, ouders en andere betrokkenen, zijn wij 't Padland. Groot en klein, jong en oud, leren en spelen samen. Samen is voor ons veiligheid, openheid en warmte. 

Divers: Ieder kind is uniek en mag er zijn. We leren kinderen trots te zijn op zichzelf. We gaan uit van het positieve en van de talenten en mogelijkheden van ieder kind. 

Dynamisch: Leerlingen en leerkrachten ontwikkelen (zich) op 't Padland. Wij staan open voor vernieuwing en verbetering in het belang van ons onderwijs en de leerlingen. 

 Ruimte (en veilig): Zorg en zorgzaamheid staan voorop en dit vind je vooral terug in de aandacht voor elkaar, in het samen-werken en in het samen-spelen. Als je je veilig voelt heb je de ruimte om te ontwikkelen naar eigen mogelijkheden. Wij zijn trots op onze mooie ruime school en het prachtige ruime schoolplein. 

Kalender
Bekijk alle groepen
Zoekwoorden

De maand maart staat altijd in het teken van rondleidingen en het inschrijven van nieuwe leerlingen, voornamelijk toekomstige kleuterleerlingen. Dus als uw zoon of dochter volgend schooljaar vier jaar wordt, nodigen wij u hierbij graag uit om een kijkje te komen nemen op school. U kunt een afspraak maken voor een rondleiding en een gesprek via onderstaand telefoonnummer en / of mailadres. Wij laten u graag zien en horen waarom wij trots zijn op onze school. Binnen alle richtlijnen houden we ook dit schooljaar twee keer een open ochtend: 15 maart van 9.00 – 12.00 uur en 17 maart van 9.00 – 12.00 uur.

De maand maart staat altijd in het teken van rondleidingen en het inschrijven van nieuwe leerlingen, voornamelijk toekomstige kleuterleerlingen. Dus als uw zoon of dochter volgend schooljaar vier jaar wordt, nodigen wij u hierbij graag uit om een kijkje te komen nemen op school. U kunt een afspraak maken voor een rondleiding en een gesprek via onderstaand telefoonnummer en / of mailadres. Wij laten u graag zien en horen waarom wij trots zijn op onze school. Binnen alle richtlijnen houden we ook dit schooljaar twee keer een open ochtend:  15 maart van 9.00 – 12.00 uur en   17 maart van 9.00 – 12.00 uur.
Ingrid van Heezen heeft een foto gedeeld. 3 dagen geleden

Afgelopen week hebben papa's, mama's, opa's, oma's, oppasmeneren en mevrouwen samen met de kleuters genoten van een voorleesmoment in de kleuterklas. De leerkracht heeft het boek 'kikker in de kou' voorgelezen. En gezellig dat het was!

Dit was én is meteen een oproep voor iedereen om zo snel mogelijk lid te worden van de bibliotheek. Voor kinderen en jonge mensen t/m 18 jaar is het gratis: snel doen dus! Onwijs leuk en heel belangrijk.

Afgelopen week hebben papa's, mama's, opa's, oma's, oppasmeneren en mevrouwen samen met de kleuters genoten van een voorleesmoment in de kleuterklas. De leerkracht heeft het boek 'kikker in de kou' voorgelezen. En gezellig dat het was!Dit was én is meteen een oproep voor iedereen om zo snel mogelijk lid te worden van de bibliotheek. Voor kinderen en jonge mensen t/m 18 jaar is het gratis: snel doen dus! Onwijs leuk en heel belangrijk.
Ingrid van Heezen heeft een foto gedeeld. 1 week geleden

Als u ook zo blij bent met onze school: zegt het voort.

Als u ook zo blij bent met onze school: zegt het voort.
Ingrid van Heezen heeft 4 foto's in het Tijdlijn foto's album gedeeld 2 weken geleden

Omdat je soms 'zo maar' zo blij kunt worden van een rondje door onze school....

Foto's worden geladen.
Ingrid van Heezen heeft een foto gedeeld. 2 weken geleden

Een 'duim omhoog' krijgen is altijd fijn, maar echte duimpjes van juf verdienen geeft een extra boost om nog beter je best te doen! En, 10 duimpjes omhoog is helemaal feest: 10 minuutjes met de lego, samen extra lang buiten spelen,... wie wil dat nu niet?!

Een 'duim omhoog' krijgen is altijd fijn, maar echte duimpjes van juf verdienen geeft een extra boost om nog beter je best te doen! En, 10 duimpjes omhoog is helemaal feest: 10 minuutjes met de lego, samen extra lang buiten spelen,... wie wil dat nu niet?!

Hierbij een deel van een Parro bericht van leerkrachten aan de ouders / verzorgers. We zullen deze (verkort) met enige regelmaat ook op de website posten zodat iedereen een beetje mee kan genieten van datgene wat er op school gebeurt:

Hierbij een inkijkje in groep 1 / 2:
De afgelopen week zijn we gestart met ons thema “communicatie”.
We hebben het gehad over brieven en berichtjes middels de telefoon sturen en posters ophangen om een bericht kenbaar te maken. Snoes de poes van Pompom is nml weggelopen, vandaar dat er posters bij onze klas hangen. We hebben gesproken door een bekertjes telefoon, een liedje geleerd over de politie, kortom het thema is in volle gang. Ook zijn we van plan om naar de brievenbus te lopen met de enveloppen die de kinderen hebben meegebracht.

en in groep 7:
Dinsdag was juf Demelza, onze muziekjuf, er weer voor de muziekles. Deze keer ritme aanhouden. Een best moeilijke opdracht waarbij een volgorde in de kring vastgehouden moest worden. Ook als er kinderen tussenuit wegvielen.
Ivm de griiep waren de kinderen van groep 4 onderverdeeld over de klassen 5, 6 en 7. Wij mochten de gezellige ..... (3 jongens) in de klas ontvangen. De kinderen uit groep 7 zijn dan zo lief en behulpzaam naar deze jongens. Wat is dat toch tof om te zien. Sommige lessen hebben ze zelfs meegedaan. Erg gezellig om deze jongens in de klas te mogen hebben. De jongens en groep 7 hebben het ook als positief ervaren.
Deze week zijn we ook weer bezig geweest met kwaliteiten die in ons zitten. Met verschillende kaartjes kwamen de kinderen erachter welke kwaliteiten er in hun zitten en welke ze minder bij zichzelf vonden passen.

Tot onze grote schrik zien wij dat de berichten op onze website niet of nauwelijks worden bijgehouden. Dit is het grote nadeel (en voordeel) van onze oudercommunicatie app Parro. Iedere week sturen leerkrachten - minimaal 1 x - informatie over wat er in de groep gebeurt, waar we mee bezig zijn, hoe de projecten verlopen. Het voordeel van Parro is ook dat we daar wel foto's, leuke weetjes etc in mogen versturen, waar dat via de website slecht(er) mogelijk is. Naast Parro gebruiken we Facebook voor korte berichten met algemene foto's.

Hiermee is de website helaas een tweede of misschien wel derde spoor van informatie geworden.

Voor belangstellenden:
- u vindt op de website algemene informatie via de schoolgids en / of onze jaarkalender;
- u vindt in de nieuwsbrieven algemeen nieuws en inhoudelijk nieuws over waar we met ons onderwijs mee bezig zijn;
- u vindt namen en mailadressen van leerkrachten en betrokken ouders waaraan u altijd vragen kunt stellen en / of om informatie kunt vragen.

Goed voornemen voor 2023: de Padland ict werkgroep gaat de website opzet en inhoud zeer kritisch bekijken én aanpakken.

Super User heeft een foto gedeeld. 12 maanden geleden

Bianca Brandwijk en mara teleng vonden een Groep leuk 2 jaar geleden
Ingrid van Heezen heeft 2 foto's in het Tijdlijn foto's album gedeeld 2 jaar geleden

week van het openbaar onderwijs 22 - 25 maart.
Ik denk dat het elke week:
week van de leerlingen
moet zijn en op onze scholen dat ook gewoon zo is...
We werken en spelen met elkaar. we leren dingen die moeten, dingen die kunnen. We leren dingen die we interessant vinden en soms ook dingen die we (een beetje) saai vinden.
We leren 'samen spelen - samen delen'. We leren eigen doelen te stelen en we mogen eigen doelen stellen. We leren dat samen meer en beter is. En dat 1 + 1 = samen het aller belangrijkst is. We leren verantwoording voor elkaar en verantwoording voor de wereld om ons heen. We leren dat het goed is dat je bent zoals je bent. Dat je trots mag zijn op hoe je bent en wat je bent.....
We helpen je veilig en blij 'kind' te zijn.....

Foto's worden geladen.