Kalender
Bekijk alle groepen
Zoekwoorden
Ingrid van Heezen heeft een foto gedeeld. 2 weken geleden

Obs ’t Padland
is open school, onze deuren staan altijd open. Wij maken graag tijd en ruimte voor kinderen en hun ouders / verzorgers. SAMEN OP PAD is onze slogan, hier gaan we voor en staan we voor.

Binnen school werken wij samen met onze maatjesgroep aan creatieve en culturele
projecten, kinderen voelen zich zo betrokken bij én verantwoordelijk voor
elkaar. Veiligheid is de essentie van onze school, alleen als een kind zich veilig
voelt, gezien en gehoord,  kan hij/ zij zich ontwikkelen. Deze veiligheid gaat verder dan het gebruik van een methode of van regels, het zit verweven in alles wat wij doen.
Wij werken met  vaste methodes, duidelijke doorgaande lijnen, onze zorg is goed en zorgzaam, onze opbrengsten zijn gewoon goed.
Samen met ouder(s) / verzorgers streven wij naar het beste voor een kind, en als dit nodig en mogelijk is,
hebben wij het lef om samen verder te kijken en  te zoeken naar een passende oplossing.
Onze school heeft één van de mooiste pleinen van Nederland. Een plein waar spelen bijna vanzelf gaat en waar het een feest is om te mogen spelen en leren!

 U bent welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en gesprek en / of tijdens ons open huis op woensdagochtend 11 maart en op vrijdagochtend 20 maart as. U kunt contact opnemen met de school / directeur (Ingrid van Heezen).
Adres: Padland 2 – 1606 NL Venhuizen – 0228 541937 / email: ingrid.vanheezen@openbaaronderwijspresent.nl

Obs ’t Padlandis open school, onze deuren staan altijd open. Wij maken graag tijd en ruimte voor kinderen en hun ouders / verzorgers. SAMEN OP PAD is onze slogan, hier gaan we voor en staan we voor.Binnen school werken wij samen met onze maatjesgroep aan creatieve en cultureleprojecten, kinderen voelen zich zo betrokken bij én verantwoordelijk voorelkaar.  Veiligheid is de essentie van onze school, alleen als een kind zich veiligvoelt, gezien en gehoord,  kan hij/ zij zich ontwikkelen. Deze veiligheid gaat verder dan het gebruik van een methode of van regels, het zit verweven in alles wat wij doen. Wij werken met  vaste methodes, duidelijke doorgaande lijnen, onze zorg is goed en zorgzaam, onze opbrengsten zijn gewoon goed. Samen met ouder(s) / verzorgers streven wij naar het beste voor een kind, en als dit nodig en mogelijk is,hebben wij het lef om samen verder te kijken en  te zoeken naar een passende oplossing.Onze school heeft één van de mooiste pleinen van Nederland. Een plein waar spelen bijna vanzelf gaat en waar het een feest is om te mogen spelen en leren! U bent welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en gesprek en / of tijdens ons open huis op woensdagochtend 11 maart en op vrijdagochtend 20 maart as. U kunt contact opnemen met de school / directeur (Ingrid van Heezen).Adres: Padland 2 – 1606 NL Venhuizen – 0228 541937 / email: ingrid.vanheezen@openbaaronderwijspresent.nl
Nelleke Guijt heeft een nieuwe bijeenkomst toegevoegd 2 weken geleden

Voorjaarsvakantie

  • maandag, 17februari 2020 00:00
  • Padland, Venhuizen
Nelleke Guijt heeft een nieuwe bijeenkomst toegevoegd 2 weken geleden

Week van de 10-minuten gesprekken

  • maandag, 10februari 2020 08:30
  • Padland, Venhuizen
Ingrid van Heezen heeft een foto gedeeld. 2 weken geleden

fruit week 7
1 peer per leerling;
1 mandarijn per leerling;
1 pastinaak per 2 leerlingen.

Vooral de laatste groente / fruit soort vinden wij - de meeste leerkrachten - ook heel spannend. Het is altijd handig om extra fruit mee te geven, maar ik zou het vrijdag zeker doen....

fruit week 71 peer per leerling;1 mandarijn per leerling;1 pastinaak per 2 leerlingen.Vooral de laatste groente / fruit soort vinden wij - de meeste leerkrachten - ook heel spannend. Het is altijd handig om extra fruit mee te geven, maar ik zou het vrijdag zeker doen....
Ingrid van Heezen heeft 2 foto's in het Tijdlijn foto's album gedeeld 2 weken geleden

De aanschuiftafel Dinsdag 3 maart 2020Voor álle ouders en verzorgers met kinderen in de gemeente DrechterlandEEN PUBER IN HUIS Als kinderen in de pubertijd komen wordt opvoeden een extra uitdaging. De puberteit is een spannende fase waarin kinderen grote veranderingen doormaken, zowel uiterlijk als innerlijk.
De puber zet zich af tegen zijn ouders, wil zelf bepalen hoe hij eruit ziet, met wie hij omgaat en hoe laat hij thuiskomt. Ouders moeten wennen aan het feit dat hun kind volwassen wordt en zich van hen losmaakt… spannend…..

Op deze ochtend krijgen ouders informatie over de ontwikkeling die hun zoon of dochter gaat doormaken en leren zij omgaan met een nieuwe opvoedingssituatie. De thema’s die aanbod komen zijn: de ontwikkeling tussen ± 11 en 18 jaar, het omgaan met conflicten, hoe kijkt een puber naar zichzelf en wat kunnen ouders doen om de communicatie met hun puber te verbeteren.
Schuif aan bij Elles en Caroline …… U bent allen van harte welkom!

Wie : Voor alle opvoeders, ouders, opa’s en oma’s, de oppas en de buuf.
Wat : De aanschuiftafel: ‘PUBER IN HUIS’.
Waar: obs T Skitteljacht Nachtegaal 1 1616 HB Hoogkarspel
Wanneer: dinsdag 3 maart van 8.45 tot ongeveer 10.15u. Inloop vanaf 8.30u.
Door : Elles Keuper en Caroline van Duuren, uw Ouder-Kind adviseurs.

Voor vragen mail naar elles@opvoedpakket.nl

Foto's worden geladen.
Ingrid van Heezen heeft een foto gedeeld. 4 weken geleden

fruit week 5
voor onze locatie komende week fruit voor de woensdag én voor maandag 3 en dinsdag 4 februari.
1 cantaloupe meloen per 12 leerlingen
1 mango per 4 leerlingen
1 appel per leerling

fruit week 5voor onze locatie komende week fruit voor de woensdag én voor maandag 3 en dinsdag 4 februari.1 cantaloupe meloen per 12 leerlingen1 mango per 4 leerlingen1 appel per leerling
Ingrid van Heezen heeft een foto gedeeld. 1 maand geleden

Fruit week 3

7 snoeptomaatjes per leerling 
1 zakje waspeen per 5 leerlingen
1 appel per leerling 

Als uw zoon of dochter hier niet genoeg aan heeft, maar u natuurlijk extra groente of fruit mee geven. 

Fruit week 37 snoeptomaatjes per leerling 1 zakje waspeen per 5 leerlingen1 appel per leerling Als uw zoon of dochter hier niet genoeg aan heeft, maar u natuurlijk extra groente of fruit mee geven. 

Kickmee januari 2020

Kickmee januari 2020

Aan alle onze leerlingen, ouders, familie en aan iedereen die onze school (ook) een warm hart toedraagt:

Heel fijne feestdagen, veel plezier, liefde en gezelligheid en tot ziens in 2020!!

Aan alle onze leerlingen, ouders, familie en aan iedereen die onze school (ook) een warm hart toedraagt:Heel fijne feestdagen, veel plezier, liefde en gezelligheid en tot ziens in 2020!!
Patricia heeft een foto gedeeld. 2 maanden geleden

14 december hebben we ons eerste DiscoAvond voor groep 7&8 georganiseerd

De Jingle XMAS Ball

We hebben samen met gemeente drechterland een mooie deal kunnen sluiten en mogen vaker feestjes en leuke avondjes organiseren..

Houd de fb pagina in de gaten (of de uitnodigingen die de kinderen mee krijgen)

Privé groep alleen voor kinderen en ouders

www.facebook.com/groups/2535602763389644/

14 december hebben we ons eerste DiscoAvond  voor groep 7&8 georganiseerdDe Jingle XMAS BallWe hebben samen met gemeente drechterland een mooie deal kunnen sluiten en mogen vaker feestjes en leuke avondjes organiseren..Houd de fb pagina in de gaten (of de uitnodigingen die de kinderen mee krijgen)Privé groep alleen voor kinderen en oudershttps://www.facebook.com/groups/2535602763389644/?ref=share