Volgende week beginnen we met de laatste draaischijf van dit schooljaar. Het thema is OP VAKANTIE! In de klas komt een camping hoek. Het tentje is al geregeld. We kunnen nog meer spullen gebruiken. Emmertjes, schepjes een badhanddoek en wat de kinderen zelf nog mee willen nemen. De kinderen hebben er weer zin in!

juf krista voegde een foto toe aan Tijdlijnfoto's album in groep Groep 3a 7 jaar geleden

Wat was het leuk, de workshop: Maak kennis met tennis!!! We hadden prachtig weer en de kinderen waren heel fanatiek!!! Topper!!! Meer foto's vindt u in het fotoalbum.

Wat was het leuk, de workshop: Maak kennis met tennis!!! We hadden prachtig weer en de kinderen waren heel fanatiek!!! Topper!!! Meer foto's vindt u in het fotoalbum.

Donderdag gaan de kinderen beginnen met een nieuwe draaischijf. HET TUINCENTRUM!
We zijn nog op zoek naar spullen die kunnen worden gebruikt in de speelhoek. Bloemen, zaden, bolletjes, emmers en een kruiwagen zijn van harte welkom. Alles mag worden ingeleverd bij de leerkracht van de groep.

mara teleng vond een Groep leuk 7 jaar geleden

Volgende week beginnen we met een nieuwe draaischijf in groep 3A. Er komt een restaurant in de klas. De kinderen hebben vanmiddag verteld dat ze thuis ook spullen hebben voor het restaurant. Het is fijn als ze de spullen mogen meenemen naar school. Zo wordt het een restaurant van de kinderen.

Gisteren hebben de kinderen voor het eerst met de draaicirkel gewerkt in de groep. Wat vonden ze het leuk! Voor de dierentuin in de hoek zijn we nog op zoek naar een kassa en natuurlijk nog veel meer knuffeldieren! Dozen voor de kooien zijn ook welkom.

Voor de Avonturenzaal van de Fancy Fair zijn wij op zoek naar klompen groot en klein. Van wie mogen wij ze lenen? U kunt de klompen inleveren bij de leerkracht van groep 3.

Na de voorjaarsvakantie gaan we in groep 3 van start met een nieuwe draaischijf. Het thema voor de draaischijf is de Kinderboerderij. Wij zijn op zoek naar dieren knuffels! Boeken over boerderijdieren! Klompen en een overal! De spullen mogen worden ingeleverd bij de juffen van groep 3.

De kinderen van groep 3 gaan maandagochtend, in de gymzaal op De Buurt, oefenen voor hun pietendiploma! Ze mogen hun pietenkleren meenemen naar de gym.

We zijn in groep 3 begonnen met een nieuwe draaischijf 'Sinterklaas'. Op de gang komt een restaurant waar Sinterklaas kan komen eten. We hebben al een kooktoestel en pannetjes. De kinderen mogen van thuis ook spullen meenemen voor het restaurant!