Nieuws uit 6.

Vrijdag 22 mei (1e vrijdag na de vakantie) gaan we weer zwemmen. 's Middags gaan we bij voldoende mooi weer op de fiets naar het zwembad.
Ook op die dag hebben we een dictee.

Peter de Jong voegde een foto toe aan Tijdlijnfoto's album in groep Groep 6 9 jaar geleden

NIEUWS UIT ZES

Van onze schoolreis maken we een krantje waarin de kinderen van hun belevenissen een stukje kunnen schrijven. Er zijn foto´s en filmpjes gemaakt. Als er behoefte is, kan dat op uw usb stick worden gezet.

Afspraken voor het dictee zijn K25, K26, R19, W14 en W15.

Donderdag 30 april hebben we de topo-toets van Noord-Nederland.

NIEUWS UIT ZES<br /><br />Van onze schoolreis maken we een krantje waarin de kinderen van hun belevenissen een stukje kunnen schrijven. Er zijn foto´s en filmpjes gemaakt. Als er behoefte is, kan dat op uw usb stick worden gezet.<br /><br />Afspraken voor het dictee zijn K25, K26, R19, W14 en W15.<br /><br />Donderdag 30 april hebben we de topo-toets van Noord-Nederland.

Nieuws uit zes

Op woensdag 4 maart heeft groep 6 geen gym. Wij gaan op de fiets naar de voorstelling “Op de tafel lag een briefje” in het Dorpshuis. Je fantasie komt tot leven in deze spannende beeldende jeugdtheatervoorstelling! De kinderen worden met fiets op school verwacht en zullen aan het eind van de ochtend weer op school zijn.

Peter de Jong voegde een foto toe aan Tijdlijnfoto's album in groep Groep 6 9 jaar geleden

Nieuws uit zes.

Groep 6 heeft een wintersportland gemaakt: Snowplanet. De mensen die er wonen heten natuurlijk Snowmensen. We zijn bezig om de regering samen te stellen. Sem is in ieder geval tot president gekozen.
Dinsdag hebben we een dictee over de afspraken K14, R18, R19, W11 en W12. Ook zijn dan de 10 min.-gesprekken!

Nieuws uit zes.<br /><br />Groep 6 heeft een wintersportland gemaakt: Snowplanet. De mensen die er wonen heten natuurlijk Snowmensen. We zijn bezig om de regering samen te stellen. Sem is in ieder geval tot president gekozen.<br />Dinsdag hebben we een dictee over de afspraken K14, R18, R19, W11 en W12. Ook zijn dan de 10 min.-gesprekken!

Een bericht uit groep 6.

De beste wensen allemaal.
Dinsdag 13 januari hebben we een dictee over de afspraken: R2, W10, WW3 en WW4.
Met rekenen zijn we o.a. aan het klokkijken met digitale tijd, a.m. /p.m. en tijdsduur berekenen. Ook kunnen we straks oppervlakte en omtrek uitrekenen.
Er zijn nu diverse methodetoetsen en over ongeveer 2 weken gaan we Cito-toetsen maken. Op leestrainer.nl oefenen we ook en dat kan thuis ook geoefend worden.

Groet meester Peter

Peter de Jong voegde een foto toe aan Tijdlijnfoto's album in groep Groep 6 9 jaar geleden

In groep 6 wordt nog steeds goed geoefend om de tafels in te krijgen of te houden. We doen heel erg ons best.

In groep 6 wordt nog steeds goed geoefend om de tafels in te krijgen of te houden. We doen heel erg ons best.
Peter de Jong voegde een foto toe aan Tijdlijnfoto's album in groep Groep 6 9 jaar geleden

Groep 6 telt de Marsen van St. Maarten voor meester Peter. Bedankt allemaal voor deze lekkere choco-steun. Zal ik ze allemaal opeten? Het zijn er meer dan zestig!!! Wat zal ik doen?
Bedankt,
Voorwaarts Ma........

Groep 6 telt de Marsen van St. Maarten voor meester Peter. Bedankt allemaal voor deze lekkere choco-steun. Zal ik ze allemaal opeten? Het zijn er meer dan zestig!!! Wat zal ik doen?<br />Bedankt,<br />Voorwaarts Ma........

Hoi allemaal,
In deze drukke tijd heeft groep 6 vrijdag 21 november weer een dictee. De afspraken zijn: K23, R11, R17, W5 en W7.
Gr. meester Peter

Peter de Jong voegde een foto toe aan Floralia album in groep Groep 6 9 jaar geleden

Groep 6 werkt aan hun lampion.
Voor de volgende feesten kunnen we melkpakken in alle maten en (wijn)kurken gebruiken.

Groep 6 werkt aan hun lampion.<br />Voor de volgende feesten kunnen we melkpakken in alle maten en (wijn)kurken gebruiken.

NIEUWS UIT ZES

We zijn bezig met het oefenen voor de afsluiting van de kinderboekenweek. Het wordt top. Voor het oefenen is het muisstil in de klas want we maken al een paar toetsen.
Het volgende dictee zal na de vakantie zijn en de volgende afspraken kunnen thuis geoefend woorden: K22, W3, W4, WW1 en WW2. Ook topo zit na de vakantie aan te komen: provincies en hoofdsteden.

Gr. meester Peter