Er zijn nog geen gesprekken.

OBS 't Padland heeft een nieuwe mededeling geplaatst8 jaar geleden

Nieuwe groep ('Uit de oude doos') met oude foto's!

We hebben een groep toegevoegd ('Uit de oude doos') waarin je veel foto's uit het verleden van 't Padland vindt. Teamfoto's, groepsfoto's en foto's van gebeurtenissen. Van sommige foto's weten we niet precies wie er op staan en wat de gelegenheid was. Vul gerust de informatie bij (dat kan als je een fotoalbum bekijkt, het werkt net als Facebook). In de loop van de tijd zullen we meer foto's uploaden. En heb je zelf nog leuke foto's die het waard zijn om te delen, je kan ze zelf uploaden naar het groepsalbum van deze groep of je kan ze mailen naar ict@padland.nl. Wil je niks missen van deze groep en een mail krijgen wanneer nieuwe foto's worden geplaatst: word lid van deze groep! Overigens, 2 jaar geleden zijn deze foto's ook geplaatst, alleen waren ze op de site moeilijk terug te vinden. We hopen dat dat nu veel beter gaat.. .Veel kijkplezier!

Padland mededelingen
annet vijn vond een Groep leuk 9 jaar geleden
Nelleke Guijt heeft een nieuwe mededeling geplaatst9 jaar geleden

Nieuwsbrief 't Padland

We zijn weer begonnen!! En dus is er ook weer een nieuwe nieuwsbrief. Iedereen een leuk en gezellig schooljaar toegewenst en veel leesplezier.

Padland mededelingen
Nelleke Guijt heeft een nieuwe mededeling geplaatst9 jaar geleden

Nieuwsbrief 't Padland

Goedemorgen, Hoewel we u altijd heel veel te vertellen hebben, hier dan toch de misschien wel laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Laat die zomer nu maar komen! Fijne dag! Nelleke

Padland mededelingen

Goedemorgen,
In verband met het overzetten van onze telefoonlijnen, zijn wij vanmorgen mogelijk telefonisch minder goed bereikbaar. Via de mail kunt u ons wel altijd bereiken: nguijt@padland.nl.
Ik hoop dat eventuele problemen in de loop van de ochtend weer opgelost zijn. Excuses voor het ongemak.
Groeten,
Nelleke Guijt

Nelleke Guijt Het mailadres wordt helaas niet juist weergegeven. Dit moet dus zijn:
nguijt apenstaartje padland.nl (met punt maar zonder spaties).
10 jaar geleden
loader
loader
Attachment

Goedemorgen,

Ik hoor via diverse kanten dat niet iedereen het bulletin via de mail heeft ontvangen. Helaas is nog niet bekend welk probleem hiervan de oorzaak is. Indien u graag alsnog het bulletin per mail wilt ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nelleke (het mailadres waar het bulletin vandaan verstuurd is de vorige keer).

Fijne dag!

Het worden weer spannende weken voor de kinderen, want hij komt echt weer: Sinterklaas! Of zou het deze keer dan toch mis gaan met de Pakjesboot?

Let op: op woensdag 9 oktober moeten de kinderen van Groep 5 om 08:20 aanwezig zijn in de klas.

Jan vd Lely voegde een bijeenkomst toe aan groep Padland mededelingen 10 jaar geleden

Ouderavond / informatieavond

Deze week ontvangt u de uitnodiging namens de school voor de grote ouderavond / informatieavond. Daarbij ook de uitnodiging van de OR en MR met de notulen van de vergadering van vorig jaar, de exacte tijden en agenda. In verband met het verzoek om middels een strookje aan te geven of u aanwezig kunt zijn, krijgt u deze uitnodiging (ook) op papier mee.

  • woensdag, 04september 2013 19:30
  • padland 2, venhuizen
Idso Brouwer voegde een bijeenkomst toe aan groep Padland mededelingen 10 jaar geleden

Onderhoud elektriciteit

Vanaf 09:00 is wegens onderhoud alle elektriciteit op Padland afgesloten. Hierdoor is de webserver en e-mail niet beschikbaar. om 12:00 zou alles weer beschikbaar moeten zijn.

  • maandag, 15juli 2013 09:00
  • Padland 2, Venhuizen