Ingrid Venema voegde een foto toe aan Tijdlijn foto's album in Groep 1/2a groep 2 maanden geleden

Maandag 12 november zijn we gestart met het thema Muziek. De kinderen zijn enthousiast in een optocht door de school gelopen. Ze mochten een muziekinstrument uit de verjaardagskist pakken en daarop spelen. Iedereen in de school weet nu met welk thema wij bezig zijn! Vanmiddag gingen de kinderen een optocht tekenen.

Maandag 12 november zijn we gestart met het thema Muziek. De kinderen zijn enthousiast in een optocht door de school gelopen. Ze mochten een muziekinstrument uit de verjaardagskist pakken en daarop spelen. Iedereen in de school weet nu met welk thema wij bezig zijn! Vanmiddag gingen de kinderen een optocht tekenen.

Donderdagmiddag 8 november willen we het thema Wonen met elkaar afsluiten in de groep. U bent van harte welkom om 13:45 in groep 1-2A.

Wat was het vanmiddag gezellig in de groep met alle kinderen en de ouders. Het thema herfst is zo mooi met elkaar afgesloten!
Het nieuwe thema gaat over wonen. Maandagochtend 8 oktober willen we met de kinderen een wandeling maken in de buurt van de school. Lijkt het u gezellig om mee te gaan en een groepje te begeleiden? U kunt zich nog opgeven. De wandeling duurt ongeveer een half uur.

Woensdagmiddag 3 oktober om 13:45 uur zijn de ouders van groep 1-2a van harte welkom in de groep. De kinderen willen dan laten zien waar ze de afgelopen tijd over hebben gewerkt. Ze gaan voor de ouders zingen en er wordt een verhaal voorgelezen.

Renee Smid vind dit leuk

Wat hebben de kinderen een leuke ochtend gehad bij de Witte Schuur in Enkhuizen. In de heemtuin en in het park stonden 10 egels. Bij elke egel mochten de kinderen een opdracht doen. Favoriet was een opgezet egeltje aaien. Hij prikte wel!

Renee Smid vind dit leuk
Wineke Ditmar Jansse-Kooijman voegde een foto toe aan Tijdlijn foto's album in Groep 1/2a groep 9 maanden geleden

Aankomende week hebben we het over Koningsdag, Koningsspelen en de Koning met als afsluiting een leuke dag met onder andere een ontbijt met de hele school, spelletjescircuit (waar we nog hulp bij kunnen gebruiken!!), de meesters- en juffenverjaardag en de uitvoering van het dansje Fitlala om 13.45 waarbij u allemaal welkom bent om te komen kijken en mee te dansen natuurlijk!
Als de kinderen nog leuke spulletjes of aankleding hebben mogen ze dat meenemen!

Aankomende week hebben we het over Koningsdag, Koningsspelen en de Koning met als afsluiting een leuke dag met onder andere een ontbijt met de hele school, spelletjescircuit (waar we nog hulp bij kunnen gebruiken!!), de meesters- en juffenverjaardag en de uitvoering van het dansje Fitlala om 13.45 waarbij u allemaal welkom bent om te komen kijken en mee te dansen natuurlijk!Als de kinderen nog leuke spulletjes of aankleding hebben mogen ze dat meenemen!
Wineke Ditmar Jansse-Kooijman heeft 2 foto's toegevoegd aan het album Tijdlijn foto's in de groep Groep 1/2a 9 maanden geleden

Trots op het eindresultaat!!!

Foto's worden geladen.
Renee Smid vind dit leuk
Wineke Ditmar Jansse-Kooijman heeft 2 foto's toegevoegd aan het album Tijdlijn foto's in de groep Groep 1/2a 10 maanden geleden

Juf, wij hebben limonadewater thuis! Limonadewater? Wat is dat?
Nou gewoon water met confetti! En dat verkleurd het water! (En je ziet een aantal kinderen bedenkelijk kijken ????)
Okey?! Neem jij de confetti mee, dan zorg ik voor water en gaan we een experiment doen! Zo gezegd, zo gedaan ????
De kinderen hebben ontdekt dat weinig confetti anders verkleurd in koud water als in warm water en dat veel confetti mooi gekleurd water geeft ☺️
Een klein proefje, maar oh zo leuk!
Dank Finn Mees voor het aanleveren van de confetti!

Foto's worden geladen.
Wineke Ditmar Jansse-Kooijman voegde een foto toe aan Tijdlijn foto's album in Groep 1/2a groep 10 maanden geleden

In dit thema Bloemen en Planten komt ook het ontwerpen van een tuin aan bod.
Hoe ontwerp je een tuin nou precies: waar komen de planten en de vijver bijvoorbeeld, wat is een handige plek?
In de zandtafel zitten allemaal materialen waarmee de kinderen aan de slag kunnen. Er wordt iedere dag wel een prachtige tuin gemaakt.
In de blokkenhoek worden er de mooiste terrassen gelegd m.b.v. een bouwplaat.
Bij de informatieplaats kunnen de kinderen filmpjes kijken over het tuincentrum, de kwekerijen en allerlei andere onderwerpen die bij de tuin horen!
En bij meester Daan leren de kinderen hoe je een plattegrond maakt én hoe je een plattegrond van een ander na kunt leggen.
Foto’s vindt u in het foto album Bloemen en Planten!

In dit thema Bloemen en Planten komt ook het ontwerpen van een tuin aan bod. Hoe ontwerp je een tuin nou precies: waar komen de planten en de vijver bijvoorbeeld, wat is een handige plek?In de zandtafel zitten allemaal materialen waarmee de kinderen aan de slag kunnen. Er wordt iedere dag wel een prachtige tuin gemaakt.In de blokkenhoek worden er de mooiste terrassen gelegd m.b.v. een bouwplaat.Bij de informatieplaats kunnen de kinderen filmpjes kijken over het tuincentrum, de kwekerijen en allerlei andere onderwerpen die bij de tuin horen!En bij meester Daan leren de kinderen hoe je een plattegrond maakt én hoe je een plattegrond van een ander na kunt leggen.Foto’s vindt u in het foto album Bloemen en Planten!
Wineke Ditmar Jansse-Kooijman heeft 21 foto's toegevoegd aan het album Thema bloemen en planten in de groep Groep 1/2a 10 maanden geleden

Foto's worden geladen.