Padland transparent

Wie zijn de MR ?
De medezeggenschapsraad (MR) is een raad die bestaat uit vier ouders en vier leerkrachten (twee ouders en twee leerkrachten van locatie 't Padland). Vanuit de leerkrachtgeleding van 't Padland bestaat uit Sandra Caspers en Sanne Lauwers. De oudergeleding van 't Padland bestaat uit Marjolein Pennekamp, Renee Smid en Cindy Doomen.

Wat is de MR ?
De MR vergadert ongeveer één keer in de zes - acht weken. Tijdens deze vergaderingen gaat het over meer formele zaken en onderwerpen waarbij een MR adviesrecht of instemmingsrecht heeft. U kunt hierbij denken aan de wijze waarop het overblijven is geregeld op 't Padland en het overblijfregelement, de schooltijden en het vakantierooster, het benoemen van nieuwe leerkrachten, onze schoolgids en het schoolplan: kortom zaken die van belang zijn voor onze school.
De notulen van de MR vergadering worden op de site geplaatst na goedkeuring in de vergadering. Een MR vergadering is openbaar, de datum staat steeds vermeld op de maandkalender. Gasten zijn welkom, maar zij dienen zich van te voren aan te melden bij de voorzitter of secretaris met vermelding van de reden van hun aanwezigheid en of spreektijd gewenst is.
In het kader van open communicatie en korte lijnen is er altijd een vertegenwoordiger van de OR bij de MR vergaderingen en andersom.

De MR is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De GMR.
Daarbij is de MR ook onderdeel van de Gemeenschappelijke Medezeggeschapsraad van Stichting Present. Vertegenwoordigers van de diverse kiesdistricten (oudergeleding en leerkrachten) vormen gezamenlijk de GMR. De stukken die tijdens de GMR vergaderingen besproken worden en/of waar mening over gevraagd wordt, worden ook in de MR vergadering besproken. 

Evenementen

Sorry, we hebben momenteel geen evenementen
Toon alle bijeenkomsten