Padland transparent

Wat doet de Ouderraad?

’t Padland heeft een groot team van leerkrachten om onze kinderen te onderwijzen en daar is onze hulp absoluut niet nodig. De ouderraad komt om de hoek kijken bij elke activiteit op school waarbij leren niet als eerste komt, dus Floralia, Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst, schoolreizen en bijvoorbeeld de themadagen (sportdag, theaterdag, juffen en meestersdag). Samen met de leerkrachten verzorgen wij deze dagen. Bedenken wij samen met de leerkrachten hoe de dagen gaan verlopen maar de organisatie van de dag zelf wordt door de Ouderraad verzorgd omdat de leerkrachten er voor de leerlingen in de klas moeten zijn.

Wie zijn de ouderraad?

Wij zijn een vereniging, officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanwege de inschrijving bij de Kamer van Koophandel is er een echt reglement en zijn wij verplicht een voorzitter, penningmeester en secretaris te hebben. Dit is gelukkig ook een van de weinige verplichtingen die wij als ouderraad hebben. Wij zijn 8 enthousiaste ouders die in meer of mindere mate dagelijks op school te vinden zijn.
Mocht je de ouderraad nodig hebben of wil je weten of het misschien iets voor jou is, wij zijn nooit met teveel! Het is altijd een hele organisatie op de feestdagen en vele handen maken licht werk.

namens de ouders:

voorzitter:        Mirjam Piersma   email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

secretaresse:   Agnes Kramer

penningmeester:          Silvia Beers

Mascha Bos                             

leden:                          Alice Peerdeman                                 

Patricia Nijman

Francis Broertjes

Anne Jitske van Vliet

namens het personeel:

1 vaste leerkracht per vergadering – Saskia en Inge

 

 

 

Evenementen

Sorry, we hebben momenteel geen evenementen
Toon alle bijeenkomsten