Padland transparent

Een goede gewoonte op OBS 't Padland is de schoonmaakavond. Hiervoor worden elk jaar roosters opgesteld. Op de roosters vindt u de naam van uw zoon of dochter bij een bepaalde schoonmaakdatum. Zoals wij in een eerdere brief hebben uitgelegd, delen wij alle ouders in, vermelden wij dus alle namen.

Wij stellen het ook zeer op prijs als iedereen komt, want vele handen maken nog altijd een schone school! Van een aantal ouders hebben wij van te voren vernomen dat zij zeker komen/willen helpen, maar in overleg, vandaar deze toevoeging bij bepaalde groepen.

Mocht u nu onverhoopt niet kunnen op de datum dat u bent ingedeeld, wilt u dan onderling ruilen met andere ouders? Dit kunt u doorgeven aan de groepsleerkracht(en). Mochten we iemand vergeten zijn of twee keer op dezelfde avond hebben gepland, wilt u dit dan onderling en / of met leerkracht regelen?

De schoonmaakavond is van 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Er zijn altijd leerkrachten en leden van de OR aanwezig en voor schoonmaakmiddelen, koffie, thee en een koekje wordt gezorgd. In overleg met de leerkracht van de groep is (soms) een andere tijd van schoonmaken mogelijk.

Om u te helpen herinneren zullen de avonden op de maandkalender of het white board vermeld staan en (in geval van afwezigheid) verzorgt de OR nog een ‘reminder’ na afloop.

Het meenemen van een eigen stofzuiger, ragebol of specifiek schoonmaakmateriaal kan handig zijn.

                 Tot ziens op school bij een van de schoonmaakavonden!

                                  OR, MR en team OBS ‘t Padland

 pdfschoolschoonmaak 1-2A.pdf

 pdfschoolschoonmaak 1-2B.pdf

pdfschoolschoonmaak gr 3.pdf

pdfschoolschoonmaak gr 4.pdf

pdfschoolschoonmaak gr 5.pdf

pdfschoolschoonmaak gr 6.pdf

pdfschoolschoonmaak gr 7.pdf

pdfschoolschoonmaak gr 8.pdf

 

Evenementen

Sorry, we hebben momenteel geen evenementen
Bekijk alle evenementen