Mariska van Marle-Wijbrandts is een nieuw gesprek gestart7 jaar geleden

Opheffing van groep 8b

Beste allemaal, Een nieuw schooljaar en dus weer nieuwe groepen. Binnenkort zal groep8b worden opgeheven. Heel veel succes op de nieuwe school en tot ziens. Groetjes juf Mariska

Groep 8b
Mariska  van Marle-Wijbrandts
Mariska van Marle-Wijbrandts veranderde Groep 8b afbeelding 8 jaar geleden

WAUW!!!!! Konden we gisteren nog melden dat we een filmpje hebben gemaakt met groep 7b voor Mediamasters.......kunnen we nu melden dat ons filmpje heeft gewonnen met nog 10 andere scholen. Wij mogen een langere versie van onze film maken, onder begeleiding van een filmcoach van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. Kijk op de volgende link: www.krff.nl/uitslag-mediamasters-5-shot-film/ We zijn ontzettend trots!!!!!

Idso Brouwer Fantastisch, gefeliciteerd! 9 jaar geleden
loader
loader
Attachment

Groep 7b heeft een filmpje gemaakt voor Mediamasters. U kunt deze bewonderen via de volgende link! www.youtube.com/watch

Padland Groep 7 Mediamasters

Ik heb deze video gemaakt met het videobewerkingsprogramma van YouTube (http://www.youtube.com/editor)

Hallo,
Mijn naam is Tanja Nan en ik ben 18 jaar. Ik ben eerstejaars Pabo-student bij Hogeschool Inholland Alkmaar, zelf woon ik in Venhuizen.
Ik weet al heel lang dat ik juf wil worden, want ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken. Daarom doe ik ook vrijwilligerswerk bij onder andere de sportvereniging in Venhuizen, die bijvoorbeeld elk jaar een weekend weg gaan met een groep van ongeveer 75 kinderen. Vanaf donderdag 18 september ga ik iedere week stagelopen in groep 7b. Deze stageperiode duurt tot januari, wanneer mijn eerste semester is afgelopen. Daarna ga ik stagelopen in de onderbouw. De bedoeling van de stage is om te kijken hoe het er aan toe gaat op de schooldagen in het basisonderwijs, maar ook om zelf te oefenen met lessen voorbereiden, lessen geven, en weer feedback te geven op die gegeven lessen.Ik hoop over vier jaar af te studeren zodat ik mezelf een echte leerkracht mag noemen. In ieder geval heb ik er heel veel zin in!
Met vriendelijke groet,
Tanja Nan

Beste ouders van groep 7b en kinderen,
Maandag is er een dictee Engels, dus goed leren in het weekend!
En log in bij Ambrasoft! Kunnen jullie gaan oefenen met de tafels en spelling!
En meld je aan bij onze groep 7b!

Mariska  van Marle-Wijbrandts
Mariska van Marle-Wijbrandts veranderde Groep 8b afbeelding 9 jaar geleden
Jan vd Lely Ziet er lekker uit 9 jaar geleden
loader
loader
Attachment
Annette van der Stal Mmm.... 9 jaar geleden
loader
loader
Attachment